• 073-5111419
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bart van der Knaap vertelt:

De 47 jarige Bart van der Knaap richtte 2sur5 (to survive) 15 jaar geleden op en bouwde de kwekerijkassen van zijn vader om tot een indoor ‘outdoor’ belevingsruimte. Het werd een succes!  Scholen, bedrijven en particulieren komen er graag, om volgens de bedrijfsmethodiek te; ontdekken, beleven en te veranderen.

Bart vertelt: “door het succes veranderde mijn rol en voor ik het zelf wist zat ik op een managersstoel waarbij ik een afhankelijkheid van het bedrijf naar mijzelf had gecreëerd. Ik voelde mezelf voor álles verantwoordelijk. Samen met een druk, jong gezin hield ik dat niet langer vol. Ik was al te lang aan het overleven met een forse burn-out tot gevolg.”

Achmea heeft mij heel goed geholpen door Motivity in te schakelen. Ik heb een intakegesprek gehad waar de verschillende problemen, die voor mij volledig door elkaar heen liepen, werden ontrafeld. Voor mij werd heel precies inzichtelijk waar de problemen lagen, aan welke punten ik zelf kon werken en welke hulp ik verder nodig had. Dit zowel bedrijfsmatig als persoonlijk.

Ik ben vervolgens heel goed geholpen door de inzet van het coaching traject met een ervaren ondernemerscoach van Motivity. Hij heeft me op persoonlijk/mentaal gebied laten inzien én laten ervaren waar in écht goed in ben, waar mijn kracht zit en wat mijn valkuilen zijn. Daarbij heeft hij praktische handvaten geboden en perspectief ontwikkeld om weer volop actief te worden binnen mijn eigen bedrijf. Vanaf nu met wat ik écht wil. Ik kon herstellen en heb me verder kunnen ontwikkelden doordat de coaching zich richtte op de combinatie van een persoonlijke- én bedrijfsmatige aanpak. Dit werkte voor mij veel beter dan de gesprekken bij de psycholoog! Ik ben niet voor niks een ondernemer.

Ik heb nu mijzelf mogen ontdekken, en beleven in welke rol ik op mijn best ben. Mijn bedrijf en ik zijn veranderd! Mijn organisatie en ik doen het nu veel beter. Hierdoor heb ik heb veel zin en vertrouwen in de toekomst!

www.2sur5.nl


© 2022 Motivity. Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Website-maker

motivity original 320x120

Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie