• 073-5111419
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jan Rooijakkers

Jan Rooijakkers (57) heeft zijn winkeltje voor gordijnen, stoffen en vloerbedekking in de loop der jaren weten uit te bouwen tot een toonaangevende projectinrichter in Nederland. Bij zijn bedrijf werkten 20 medewerkers in vaste dienst en een groot aantal freelance krachten. In 2012 heeft Achmea bedrijfscoach Dirk van Noordenne van Motivity ingeschakeld.


 
De inzet van de bedrijfscoach heeft er destijds voor gezorgd dat ik meer grip kreeg op mijn bedrijf, in nauwe samenwerking met de accountant.  Door te kunnen sparren over dagelijkse ondernemersvraagstukken is er meer financieel inzicht is gekomen, zijn de vennootschappelijke afspraken geoptimaliseerd en is er inzage is gekomen in de rollen en kwaliteiten van mijn medewerkers (waaronder ook mijn kinderen en vrouw). Het bedrijf bleek vanaf dat moment bestand tegen de economische crisis.
 
In oktober 2015 kreeg ik een motorongeval met tot gevolg dat er sprake was van een forse omzetdip. De verzekeraar van de aansprakelijke partij (Delta Lloyd) bood mij eveneens bedrijfskundige ondersteuning aan. Zonder enige twijfel koos ik opnieuw voor Motivity. Gezamenlijk hebben we geconstateerd dat de omzetdip en daarna de snelle groei van debiteuren zou resulteren in een onhoudbare en niet te financieren situatie. De bedrijfscoach was mijn steun en toeverlaat bij het ontwikkelen en realiseren van een doorstartplan. Ik kon het destijds niet geloven, maar wat de bedrijfscoach mij voorspelde is gelukkig uitgekomen. Ondanks het faillissement, heb ik een deel van mijn bedrijf wél kunnen voortzetten!
 
Inmiddels heb ik het bedrijf verkocht en werk ik, na een hele zware en moeilijke tijd, met veel plezier in loondienst voor de nieuwe eigenaar. Wij hebben daarover, met de hulp van de bedrijfscoach van Motivity, goede afspraken kunnen maken. De gesloten overeenkomst past uitstekend bij de manier waarop mijn vrouw en ik de komende jaren nog invulling willen geven aan ons werkende bestaan. Zonder de bedrijfscoach van Motivity was dit niet gelukt!


© 2022 Motivity. Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Website-maker

motivity original 320x120

Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie